Pakkeposten

Da jeg kom hjem i dag, kom pakkeposten som nævnt med en æske til mig og indholdet var disse grønne stiletter fra Brian Atwood! Jeg er vild med farven grøn, er vild med hans sko (som tidligere nævnt) og er vild med at gøre kup på ebay – og her fik jeg det hele i et! Skoene kostede fra ny 800 $, men fik dem til omkring 400 DKR og de er spritnye! Det er jo for vildt at det kan lade sig gøre… jeg glæder mig til at sætte dem sammen med noget tøj i garderoben – enten vil jeg bruge dem til sort, grå osv. eller også som kontrast til en helt anden farve. Kan I lide dem eller er de for grønne?

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Pakkeposten

 1. Maria says:

  De er gudeskønne! Den absurd lave pris er jo bare en bonus! :D

 2. Dyveke says:

  Jeg synes de er fede og tilpas grønne ;) Kan i hvert fald sagtens se dem sammen med sort, grå eller f.eks nude.. god fornøjelse med dem!

 3. Anne says:

  Skoene er super fine, elsker farven!

  Ved godt, at mit spørgsmål her kommer lidt ud af kontekst, men kan se at du har arbejdet i birger christensen – og bliver nød til at spørge:
  Jeg har savlet over en cardigan i farverne pudder rosa, hvid og sort. Ærmerne er løse, og den går lige ned over bagdelen. Størstedelen er pudder rosa, få steder sort, og så er kanterne hvide/creme. Jeg er fuldstændig forelsket i den, men den kender den kun fra billeder – har dog lade mig fortælle, at den kunne købes i birger christen få år tilbage..
  Siger det dig noget? Anything?

 4. Anne says:

  (jeg håber lidt du kan nævne et mærke ;-) – eller måske endda et sted hvor den kan købes!)

  • admin says:

   Hmmm… er det helt ensfarvede kanter eller er det tie dye? Syntes lidt jeg mindes noget fra Prada der kunne lyde som den, men er ikke helt sikker… tænke tænke… Har du et billede?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>