Overdrivelse fremmer forståelsen

I August nummeret af Dazed and Confused, ses modellen Hana Soukupova i en serie, der er en hyldest til 80′ernes visionære designer Maria Blaisse (som ud over sit eget design også har designet accessories for Issey Miyake). De har kreeret nogle designs i hendes ånd, men med nutidens tendenser. Og jeg tror roligt man kan sige at de er til at få øje på her, hvor modellen er iklædt nederdel lavet af noget der liger kæmpe nitter og at skuldre er i fokus hersker der vist ingen tvivl om på det næste billede.

dazed-confused

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>