Med hjem i skabet

Har ikke fået vist denne T by Alexander Wang, som kom med mig hjem i mandags, da jeg slog et smut forbi Paris Texas, som havde fået nye varer fra netop Wang, 5 Preview og nogle jeans fyldt med nitter fra Current Elliott. Så det var som altid yderst fristende at gå derind, men holdt mig til denne gode basic T-shirt.
Til de af jer der havde spurgt på prisen på støvlerne fra Surface to Air, fik jeg oplyst at de kommer til at koste 2.500 kr. Det var ikke så meget som jeg havde forventet, så det er jo positivt.
Vinterstøvler er noget af det jeg syntes det kan betale sig at bruge mange penge på, så de for det første holder længere, da de vil blive flittigt brugt og så gør et par lækre støvler altså bare noget for hele ens outfit. Man er som regel også pakke godt ind i frakker og jakker, så det er kun dem og støvlerne man har at vise frem udendørs i den koldere sæson.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>