Look of the day

BeigeSyntes selv jeg har haft en ret stresset dag i dag, men det skyldes nok mest at jeg har forsøgt at arbejde i øredøvende støj fra en håndværker der roder rundt i mit badeværelse. Ja undskyld hvis der er nogle håndværkere der læser med på denne blog (regner dog med det må være få…) men HVORFOR skal de altid svine mest muligt, uden at advare om det på forhånd? Med døren åben til badeværelset, har han revet fliser op af gulvet og savet i loftet hvilket har medført at HELE mit køkken er belagt med 1 cm. gråt støv, vi taler overalt og jeg har altså åbne hylder med div. mad og nibs! Super lækkert at opdage når han er løbet til frokost!

Nå så fik jeg da lige det ud, undskyld mit lille raserianfald… ellers har jeg som sagt arbejdet, arrangeret spændende ting til bloggen og været på shoppingtur – den skal I nok høre mere om senere…

 

Beige vintage blazer, sort kjole fra Miss Selfridge, gamacher, Jeffrey Campbell wedges, vintage kæder.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Look of the day

 1. Anna says:

  Hej! Rigtig fedt outfit :) Jeg ville lige høre hvor du har købt dine Jeffrey Campbell wedges henne? Var der told på?
  mvh. Anna

  • admin says:

   Tak Anna, jeg købte dem på needsupply.com, men der kom told på… Jeg har ikke prøvet at spørge om de vil nedskrive værdien på pakken.. men er ved at undersøge hvordan man kan betale kun tolden på forhånd, så man slipper for post DK gebyret, men det er ret indviklet, men skriver en post om det hvis det lykkes at finde ud af det.

 2. Allan says:

  Gud gud gud – jeg vil med på shoppingtur næste gang…

  Ps. kender udmærket håndværker rodet…

 3. Mille says:

  Det med rodende håndværkerne er et MUST i deres verden! Tror de lærer det på skolen:)
  Vi bruger nogen som vi også kender privat, og selvom jeg ber dem om at styre sig er det som om de ikke kan se at de sviner HELT utroligt!!!!
  Men håber at resultatet er det værd ;)
  Mille

  • admin says:

   Ja jeg forstår ikke de ikke selv bliver trætte af at folk beklager sig… men tror også de lærer det..haha..
   Tænk engang, i dag ville han ligge fliser på halvdelen af vores gulv som ikke var samme farve som de andre!?!
   Men det bliver vel i orden engang :-)

 4. bella says:

  Hejsa!
  Super fin blog!! det er en fornøjelse at følge med :)
  Ville lige høre dig angående dine Campbell wedges: har ladet mig fortælle, at de er lidt store i størrelserne? Hvad er din erfaring med det?

  • admin says:

   Hej, mange tak for de rosende ord :-)
   De er også lidt store i størrelsen, bruger normalt 37 eller 36,5 men tod dem i 36 og de passede fint (ku endda have været mindre uden det gjorde noget) så du skal nok gå et helt nummer ned i størrelse…

 5. Maria Elise says:

  Jeg elsker simpelthen dine outfits! Synes du skulle lave en shop hvor du sælger ud af dine skønne sager :-D He he
  ELSKER din blazer, du har en køber så snart du er træt af den :-)

  • admin says:

   Ih tak altså… jeg sælger skam også lidt på trendsales af og til, men lover at sige til hvis blazeren ryger til salg :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>