Kunst, brok og mexican food

I dag stak vi simpelthen af hjemmefra pga. den tidligere omtalte håndværker (skal nok holde min mund i dag, selvom det er svært!!) og gik en tur på Statens Museum for Kunst og bagefter en tur i den smukke park der ligger bagved. Selvom jeg har boet mange år i København, havde jeg faktisk ikke været der før, så blev helt overrasket over den – fyldt med åkandeblomster var der – meget smukt!

Måtte brokke os lidt da vi kom hjem til rodet – måske man kunne komme med i klamphuggerne?!

Nu er min boyf ved at kreere lidt mexicanske pandekager, salsa og masser af grønt, så det glæder jeg mig til at sætte tænderne i. Og så er vi store fan af serien Entourage, som vi altid så i NY og har lige opdaget at der er startet ny sæson derovre, så det skal vi se. Rigtig god aften til jer alle!

cosBluse fra COS, jeans fra Gina Tricot, good ol’ Dolce & Gabbana taske, Stærk støvler, armbånd fra Bloomingdales, Ebay og H&M.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kunst, brok og mexican food

  1. Anne says:

    Lækkert outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>