Interview – Tunes on Fashion

Jeg har haft den fornøjelse at få et interview i stand med Peter Käehne, som er manden bag Danmarks største modeshow og musik arrangement Tunes on Fashion, der vil løbe af stablen på Det Kongelige Teater lørdag den 8. August.

Her vil den røde løber være fyldt med celebs, designere og musikere, der alle støtter op om denne galla begivenhed hvor overskudet går til Red Barnet.

 

Jeg stillede Peter Käehne 5 spørgsmål omkring arrangementet:

 

Hvad er konceptet bag Tunes on Fashion?

“Konceptet er taget fra Fashion Rocks i London der er et kæmpe hit, hvor vi blander modeshow og live koncert. For hver artist der spiller live, er der en designer der har sine modeller gåene i catwalk rundt om artisten.
Vi vil gerne skabe et stort show på lige fod med man oplever i Paris og London med ægte gallastemning.”

 

Hvad vil I opnå ved at gøre arrangementet åbent for alle og ikke kun modebranchen?

“Vi vil gerne give danskerne en stor oplevelse og gøre dem til en del af modeugen. Normalt er diverse shows forbeholdt branchefolk og pressen og det vil vi lave om på til Tunes on Fashion. Det er trods alt forbrugernes skyld at der overhovedet findes en modebranche, så kan kun se fornuften i at de er med.”

 

Hvor mange mennesker er involveret i at få så stort et arrangement op at stå?

“Jeg har selv arbejdet på det alene siden efteråret 2007, da det meste så var ved at være på plads fandt jeg nogle folk blandt de ansøgninger jeg har modtaget. Det er rart at arbejde med folk der er lige så begejstret for et projekt som en selv. Hvis vi slår alle afdelinger sammen er vi ca 60, der forbereder showet. Dem der laver scene, lys og lyd er de samme som laver Orange scene på Roskilde festivalen, så lover det bliver vildt.”

 

Er der noget særligt du glæder dig mest til ved arrangementet?

“Nej det er meget svært for mig at vælge noget ud. Ankomsten ved røde løber og folk med deres velkomstdrinks på Kongens Nytorv er en god start. Jeg er utrolig stolt af at vi samarbejder med Det Kongelige Teater, flottere og mere eksklusivt kan det ikke blive. Den stærke liste af topdesignere, der indtager catwalken til live musik fra navne som L.O.C og Tina Dickow bliver super fedt.”

 

Har I allerede nu planer om at holde noget lignende næste år?

“Ja Tunes on Fashion er kommet for at blive, dette i år er premiæreshowet .”

 

Hvis du har fået lyst til at deltage i denne storslåede begivenhed kan billetter købes på billetnet.dk.

Du kan også læse mere på www.tunesonfashion.dk og følge deres blog her.

splash-1

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Interview – Tunes on Fashion

 1. Pingback: STYLE INTUITION » Blog Archive » Fashion Week coming up -

 2. Michael Fray says:

  Var med til dette arrangement, der trods varmen i det Kgl. Teater var rigtig fedt!

  Dog var efterfesten på Skt. Petri, efter min mening, en kæmpe stinker. Efter en lang dag, kunne vi godt have brugt nogle siddepladser – altså nogen man ikke skulle betale 3000 kr. for at få.. Ok, inkl. i de 3000 kr. var jo også en flaske magnum champagne og en flaske vodka – Men vi var altså kun to mennesker afsted..
  Det havde da heller ikke gjort noget, hvis der var andre steder at stå end midt på dansegulvet, hvor musikken var så monoton at selv TDC’s treklang ville lyde spændende.

  Måske er jeg bare ikke “trendy” nok til den slags arrangementer.. Men stadig, modeshowet og musikken til showet var helt i top. Kommer gerne til næste år.. Men sig lige til hvis jeg skal have min egen klapstol med.

  • admin says:

   Haha, det lyder som en lidt øv efterfest. Jeg havde ikke mulighed for selv at deltage da jeg tog på ferie, men det lyder som en ret typisk modefest. Der er altid mange der gerne vil med og så bliver der lukket for mange ind osv osv. Men er glad for at selve showet var godt, det havde de arbejdet hårdt på.
   Du skal nok huske en stol eller være vældig tørstig næste år ja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>