Hejsan Malmö

Så kom jeg afsted på den Malmø tur jeg før har nævnt var under opsejling. Vi tog afsted i går og kiggede butikker/shoppede hele dagen, kun afbrudt af lidt lækker mad, is og hvile af de trætte ben ved kanalen. Vi endte med at sove ved en af min boyf’s venner der bor derovre, men først skulle der konkurreres i Wii… av min arm er øm i dag! Her et lille foto fra i går, var ret træt så hvis jeg ser lige så livløs ud som figurerne er det derfor…

malmøStella McCartney tanktop, Veromoda jeans leggings, sandaler fra NY, Botkier taske.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>