Fødderne i olie

I denne nye efterårskampagne fra Prada sidder modellerne Kendra Spears, Julia Hafstrom, Ymre Stiekema og Anna de Rijk iklædt delikate kjoler, mens de dypper fødderne i noget ikke så delikat, nemlig en ordentlig oliepøl… men så er det jo godt de har Pradas gummistøvler så de kan klare det. I øvrigt syntes jeg at spore lidt romersk inspiration hvis man ser på sandalerne, der ligner en romersk krigshjelm og kjolerne med deres mange strimler har også lidt look hen af romerske kampuniformer.

Jeg plejer at være ret stor Prada fan, hvilket nok også hænger sammen med at jeg har arbejdet med det… men har faktisk ikke været så vild med de seneste kollektioner, tror også det er første gang jeg skriver om Prada her på bloggen, men jeg vil et smut i Birger Christensen og se kollektionen når den kommer hjem denne gang.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>