Edgy hair accessories

jennifer-behr-lookbook-veil-headband-spike-1Hår accessory designer Jennifer Behr er kendt for at lave fine, feminine hårting, som ofte er set på Blair Waldorf i Gossip Girl. Hun er også en favorit hos bl.a. Natalie Portman, Maggie Gyllenhaal og Katy Perry. I hendes nye kollektion er hun, som så mange andre designere, hoppet på den mere rå bølge, med bl.a. spiky nitter på hårbånd, der minder om nogle af Givenchy’s hår accessories. Og det ser jo ikke ringere ud sat sammen med den Wang dress. Kollektionen kan købes online, men kunne også inspirerer til DIY projekter.

jennifer-behr-lookbook-veil-headband-spike-2

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Edgy hair accessories

  1. Camilla says:

    det er bare super cool. er ret vild med det tykke hårbånd med nitter. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>