Der var de!

Tror jeg har fundet mine kommende vinter støvler… inde på Paris Texas blog, hvor man kan se nogle af de varer der snart ankommer i butikken og her så jeg lige disse støvler fra Surface to Air. Og det var kærlighed ved første blik, dem bliver jeg nødt til at eje! De er lige hvad jeg havde i tankerne, wedge hæl, lidt spænder og generelt bare cool, så er spørgsmålet bare om de skal være grå eller sorte? Sort er altid praktisk og passer til alt, men syntes godt nok de grå er tillokkende…

surfacetoair

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Der var de!

 1. Tina caritas says:

  De er super cool :)

  Ved du hvad de koster?

  • admin says:

   Nej ikke endnu…men har mine bange anelser om at de bliver dyre… men nye støvler er jo vigtige ;)

 2. Pernille says:

  Jeg synes de grå er rigtig fine!

 3. Pingback: STYLE INTUITION » Blog Archive » Med hjem i skabet -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>