Couture sko

Det kan være svært at se skoene for de store skrud der bliver vist under de parisiske Haute Couture modeshows, men da der var gjort mindst ligeså meget ud af dem som af tøjet, fortjener de et nærmere kig. Her er nogle af dem der skilte sig ud og var meget smukt og sindrigt udført.

Billede 12Her sko fra Valentino som er overraskende edgy for hvad der er normalt for mærket, der mest gør sig i styles passende til den røde løber, men disse er intet mindre end fantastiske.

Billede 10Chanel kommer vi ikke uden om når vi taler Haute Couture, se blot på disse sko, påsat nitter, sten og pailetter. Syntes den sort/hvide model er super flot.

Billede 9Armarni er normalt meget elegant og klassisk, men formår dog at give skoene et lille tvist med stroppen der hænger ned om hælen og en smule plateau fortil, hvilket gør dem lidt mere interessante.

Billede 11Taler vi sexy sko, så taler vi Givenchy! De forstår at lave de mest fantastiske sko og støvler der er både rå, flotte og sjove.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>