Couture lingerie hos Dior

dior1Der var dømt intime forhold da John Galliano fremviste Christian Dior’s Couture kollektion i de grå saloner hos Diors hovedkvarter. Det var her det hele startede i 50′erne, hvor her blev fremvist for kunder og presse, under Dior’s New Look era. Og der var da også tydelige kendetegn fra New Look kollektionerne, men updateret i farverige varianter som orange, lime, hindbær og gul og sammensat med nude og sort lingeri inspirerede dele. Galliano havde hentet inspiration i gammelt billedmateriale fra showene i 50′erne, der viste Monsieur Dior klæde hans modeller på backstage, hvor mange af dem naturligvis kun var halvt påklædte mens de skiftede tøj.

dior

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Couture lingerie hos Dior

  1. Pingback: Underwear as outerwear | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>