Balmain tasker

Uha uha nu bliver der snart flere ting, fra det ultra hotte mærke Balmain, at sukke efter (og flere ting for highstreet kæderne at kopiere…). De kommer nemlig med en lille taske kollektion, bestående af bl.a en sort læder messenger bag med nitter og krystaller (a la skoene??) og en funky rock’n'roll taske med frynser og masser af sølvspænder. Den nye linie debuterer under fall precollection fremvisningerne i Paris og mon ikke der bliver stor hype omkring denne kollektion….

Billede 4

This entry was posted in News, Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>