Øv øv øv

Var i ParisTexas i dag og så stod disse fantastiske Nicholas Kirkwood stiletter der i min størrelse OG sat ned til 1500 kr. fra knap 5000 kr. Og jeg har jo før blogget om dem, men øv øv altså, de var simpelhen for høje til mig – tror aldrig det er sket før, men kunne bare mærke at jeg ikke ville kunne gå i dem!

Håber ikke det er alt det her operations rod med flade sko, der har bragt mig ud af træning, for har altså også Manolos der er 11 cm. høje som disse og dem plejer jeg godt at kunne gå (stå) i.

Jeg har lidt en teori om at det er sværere når man har en relativt kort fod (jeg bruger 36/37) så skal man jo have fordelt højden på en ret lille flade, hvor imod jeg syntes det ser ud til mine veninder der bruger 38-39 har mere fod på jorden (hvis I forstår hvad jeg mener), har I gjort jer tanker om det? Er der andre med små fødder der lider under tårnhøje hæle?

Men ville ihvertfald lige dele det med jer andre, for de var så fine og de fortjener et godt hjem, så hvis en af jer kan mestre dem, så var de tilbage i 36 og 37. Der var også en flot støvle og en anden model i brun i str. 40 mener jeg.

støvler

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Øv øv øv

 1. Birgitte says:

  Nej, hvor er de ellers flotte. Jeg er selv en str. 37 og har samme problem og tror du har ret i det med det korte stykke foden skal nå at bøje på for at komme så højt op..øv.

 2. Chau says:

  Hej,
  jeg kender godt det med at have en lille fod. Min er selv en str. 35-36 se det er lille :-)
  og jo, jeg synes også det kan være svært at balancere på en stilet som er 10cm i højden når man næsten ikke har noget trædeflade tilbage, så derfor har jeg lavet en regel som hedder maks. 9cm, selvom det kan være svært at holde. Så sent i dag har jeg måttet levere et par lækre stiletter retur efter at have haft den hjemme i længere tid under overvejelse, men har måttet erkende at de nok mere bare bliver et “kunststykke” …så jeg vil hellere bruge pengene på noget som er mere brugbart end bare det. (for nu) :-)
  /Chau

  • admin says:

   Jeg tænkte nok jeg ikke kunne være den eneste :-) kender kun alt for godt den med kunstværket… så står de bare på hylden og ser flotte ud…

 3. Ditte says:

  Jeg stod selv med et par af Kirkwoodsene i hånden i PT, det var dem i python skind, med lilla hæl og plateau. Jeg er selv en 36/37, men disse var for smalle til min fod, så jeg skulle have dem i 37.5, og de var der desværre ikke. :( Men smukke var de.

  • admin says:

   Ja den så jeg godt, han sko er bare så smukke – er MEGET misundelig på Camille :)
   Vi må lede videre så….

 4. sissel says:

  Ej hvor er de bare super fede <3
  Er helt forelsket i dem. Jeg må finde dem og prøve dem for de er bare for lækre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>