Vest

Dagens påklædning… syntes min gamle YSL taske fortjente en tur på armen. Jeg har det sådan, at hvis jeg er rigtig glad for en taske eller et stykke tøj, så gør det mig ikke noget det ikke er spritnyt – tværtimod så har man gode minder med den ting og den betyder noget for en.

Selvfølgelig er det især de lidt mere klassiske ting der ikke er så trend baserede (som de ting man fx. køber fra H&M og Topshop), men syntes også det gør stilen mere personlig og så bliver chancen for at møde en i præcis det samme også det mindre.

 

Vest fra Dorothy Perkins, 2 x tanktop i hvid og grå fra H&M, vintage kæder, Veromoda jeans leggings, YSL taske.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>