Tøjet i går

Fik ikke rigtig postet i går, da vi skulle have gæster, så for rundt og ryddede op og gjorde rent hele dagen, mens jeg drømte om det der dynamo turbo ultra ekstra rengøringsmiddel fra reklamerne, hvor man sprøjter en gang ud i rummet og vupti så er alt strålende klart.

Men rent det blev der da og så havde vi ellers venner på besøg til hjemmelavede burgers og landskamp (pigerne snakkede, mændende tyssede) og det var jo alletiders når vi vandt. Så festen sluttede i byen og nej det er ikke bevidst jeg er iført rødt og hvidt, clutchen greb jeg i farten på vej ud.

 

Sort blazer fra Dolce & Gabbana, mørkegrå tank fra H&M, rød/hvis stribet nederdel fra MTWTFSS, vintage halskæder og hårbånd samt hvid clutch fra Marc Jacobs.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>