Tøj abstinenser

Kender I det når det kribler i fingrene efter at trykke buy it now/gå til kassen/checkout så snart man er faldet for et nyt stykke tøj… Man kan næsten ikke lade være og tjekker igen og igen om ens størrelse stadig er der. Sådan har jeg det med bæltet her, det er så super cool… men jeg tror bare ikke jeg vil få det brugt ret ofte. Er ikke så god til at gå med bælter, ved ikke engang hvorfor, om jeg bare glemmer det eller hvad det er. Har I nogle accessories I bruger mindre end andre?

Tre-fingrering fra Melody Ehsani (set på Amber Rose),  jumpsuit fra Dorothy Perkins til ca. 340 kr. Blazer fra Topshop til ca. 400 kr. T-shirt med blonde fra Love 21 (Forever 21′s nye linie) til ca. 120 kr. Bælte fra Shop Planet Blue til ca. 850 kr. Hvide skindbukser fra Les Chiffoniers til ca. 5000 kr. Sandaler fra Balmain til 4995 svenske kroner.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tøj abstinenser

 1. Stine says:

  Åh jeg vil HA det bælte! Jeg skulle nok få det brugt ;-) Jeg glemmer ofte at gå med mine øreringe…hihi

 2. Jo says:

  Love the belt, so 80′s in a good way!!

 3. Jette says:

  Jeg får ikke gået så meget med små tasker, der kan jo ikke være noget i alligevel…hmm.. Men fin blog du har, opdagede den lige.

  • admin says:

   Tænkte nok andre havde det på samme måde…. der er sjovt nok ikke nogen der har skrevet sko ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>