Store modellos dag

Dagen i dag har været rigtig travlt, for vi nærmer os så småt Copenhagen Fashion Week s/s 2010 der starter d. 5 august, så der var “store casting dag” i dag for alle de smukke modellos. Og jeg har hjulpet min veninde, der er pr ansvarlig for en designer, med at udvælge modeller til deres show og kampagne. Der kom rigtig mange piger forbi, som vi skulle se i tøjet, så der var svært at vælge, men der var mange gode, så det skal nok blive godt.

Vejret overraskede mig lidt, så dagens outfit glemmer vi lige ik… istedet kommer her tøjet fra i går, som jeg tilbragte i en park og senere med masser af indisk mad og mango lassi, den bedste drik til stærk mad! Jeg har været lidt lun på Alexander Wangs pink blazer, men det er nok ikke det mest brugbare køb, så gik på garderobe shopping og fandt denne pink cardigan bagerst i skabet, som så fik lov at blive luftet.

Pink cardigan fra Dolce & Gabbana, H&M tanktop, Corleone Jeans,

vintage og ebay kæder, Missoni tørklæde

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Store modellos dag

  1. Camilla says:

    pink er sådan en dejlig farve! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>