Sienna Miller i Balmain look-alike

Til MTV’s Movie Award var Sienna Miller iklædt en smuk grøn Swarovski-beklædt mini kjole fra hendes egen linie Twenty8Twelve og smukke metallic stiletter fra Nicholas Kirkwood. Kjolen ligner mistænkeligt Balmain’s grønne kjole, dog er den væsentlig anderledes bagpå, hvor der er dyb rygudskæring. Men look-alike eller ej, flot det er den og syntes det er en fin detalje med den hvide Chanel clutch til.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>