Resort looks

Nu er der fremvist en del resort/cruise kollektioner og har her udvalgt nogle af dem der, efter min mening, har lavet de mest bemærkelsesværdige kollektioner. Resort og Cruise er designernes mellemliner, oprindeligt med henblik på ferieperioderne hvor deres kunder skulle have nyt tøj at pakke i kufferten, der passede mere til ferie end dagligdag. Men nu er det ligeså meget for at der jævnligt kommer nye varer i butikkerne og er tøj der kan bruges til alle anledninger og ikke kun til ferie.

Yigal Azrouël

En meget flot kollektion, hvor jeg er helt vild med stylingen, farve sammensætningerne og hans blanding af noget etnisk med minimalistisk, der holder det moderne og undgår at det bliver for boho.

Alexander Wang

alexander

Kommer nok ikke som en overraskelse at jeg fremhæver den. Dog syntes jeg den minder en del om hans nuværende kollektion og er måske lidt grænsende til kedelig, men men… der er altid et eller andet man drømmer om imellem.

Marc Jacobs

marc

Han forstår at mikse mønstre og stilarter som ingen anden. En blanding af maritime striber, blomster og Kina inspirerede dele.

Helmut Lang

helmut

En fin skarp kollektion, der er aldeles brugbar. Ruskinds gamacher, fine jersey jakker med læderpaneler og kjoler med burnout effekt.

Brian Reyes

brian

 

En fin kollektion inspireret af botaniske elementer, såsom rødder og valmuer, blandet med mere sporty dele.

Rag & Bone

rag

Et miks af blazere og biker styles, der giver et cool androgent look. Den minder lidt om noget fra A. Wang, men det er jo ikke dårligt.

Stella McCartney

stella

Et lille smugkig på hendes fine kollektion, som hun viste frem i London. Den sorte blondeoverdel i midten, er i samme stil som det jumpsuit hun selv havde på til The Met Costume Institute Galla, og virkelig fin.

 

 

Photos: Style.com & WWD (klik på billederne for større udgave)

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>