Pink islæt

Tror min garderobe ville nyde godt af et lille pink islæt, i form af disse sandaler fra Jeffrey Campbell til ca. 550 kr.. Givenchy fans vil måske kunne genkende den øverste del af sandalen, der ligner  Givenchy’s cutout booties. Så her får du Givenchy stilen uden den høje hæl og uden efterfølgende opringninger fra banken. Og det passer mig fint. De fås desværre ikke i DK, men hos Needsupply hvor jeg købte mine sorte Jeffrey Campbell wedges og de kom frem lynhurtigt. Desværre blev de taget i tolden, men arbejder på at finde ud hvordan man kan betale told i forvejen, så man undgår post DK’s gebyr (som ofte udgør det meste) så når det lykkes, får I selvfølgelig besked. Hvis nogen har erfarringer med det er jeg nysgerrig?

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Pink islæt

 1. Camilla says:

  jeg har gode erfaringer med http://www.shopusa.com, hvor man først får varen tilsendt til dem, og derefter sender de hjem til en, uden at den bliver taget i tolden. det koster selvfølgelig lidt. jeg brugte det, da jeg bestilte mine aldo wedges og det fungerede fint :)

  • admin says:

   Tak det må jeg prøve at se på. Det er også irriterende med den told hva ;-) eller ihvertfald det store post DK gebyr er jeg godt træt af…

 2. Anne says:

  Få firmaet til at skrive ‘gave’ på pakken, så skal man ikke betale. Det har virket for mig kh

  • admin says:

   Ja det har jeg prøvet på Ebay osv., men nogle af de “rigtige” firmaer vil vist ikke, men tak for tippet.

 3. camilla says:

  Jeg har også gode erfaring med shopusa og er også personligt træt af at postdk tager 150 kr, det er simpelhen for meget.

  • admin says:

   Det bliver jeg nødt til at prøve så! så var der da en undskyldning for at shoppe et eller andet…

 4. camilla says:

  Det med at skrive på pakken er der meget få firmaer der går med til, men det gør jo ikke noget at spørge. Et firma som lagarconne nedskriver værdien med 50 % helt uden at du spørger, det gør de som service for deres kunder i europa, har deres kundeservice skrevet til mig.

 5. Allan says:

  Det med gave er en skørne – selvom det er en gave kan den sagtens blive snuppet i tolden. Det har noget med værdien at gøre. Jeg plejer at skrive til firmaerne om de vil nedskrive værdi (den skal under $18=80 kr) for at den ikke bliver pålagt moms eller told. Det er umiddelbart det eneste der er at gøre… tjek evt. selv på http://www.postdanmark.dk under deres toldregler…

  ps. har lige fået en pakke til en værdi af 500 kr. som blev taget i postdk, og pålagt en regning på 300 kr. så afhenter den ikke. prøver at få dem til at sende igen, men med nedskrivning.

  • admin says:

   Ja det var også en god måde at gøre det på. Nu har jeg sat mig for at finde ud af hvordan man betaler told på forhånd. Så fik med nød og næppe post DK til at oplyse om hvilke blanketter osv man skulle bruge (de ville ikke så gerne ud med det, og gav da også et forkert telefon nummer..) men nu prøver jeg at eksperimentere lidt med det, for det føles urimeligt at man skal af med så meget, som fx. 300 kr. ved 500 kr.

 6. Natalie says:

  Du må endelig fortælle, hvis du når frem til noget :^)

 7. Charlotte says:

  Hej, jeg vil også meget gerne høre, hvad der kommer ud af det, for har også lige modtaget et par Campbells fra Needsupply. De kostede 750 dkr for sandal + forsendelse og så kom der ellers lige 342 (!) oveni af importmoms + et underligt gebyr, som jeg spurgte PostDK hvad var, uden at de kunne svare på det… Det var altså også lige i overkanten! Så følger lige med her, hvis du finder ud af noget!

  Hilsen Tellah

  http://nutellah.blogspot.com/

  • admin says:

   Nøjagtigt det samme skete for mine Campbells…øvøv… så jeg kaster mig ud i kampen mod post DK og skal nok fortælle hvordan det gik :-)

 8. Le says:

  Ja, let´s us know. Vil også gerne have skoene, men det er bare surt når der kommer told + diverse Postdanmark gebyrer oveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>