Nyt spændende hårprodukt

I dag var jeg inviteret til presseevent på Custom House i forbindelse med lanceringen af hårprodukter fra TRESemmé, der endelig kommer til landet d. 27 Juli. Der blev budt på bobler og lidt at spise, mens vi hørte om produkterne og så en af deres dygtige hårstylister demonstrere dem på en model.

Der blev også tid til at dufte og røre ved produkterne, der virkede rigtig gode. Jeg kan ikke fortælle så meget mere om produkterne før de bliver lanceret, men make-up artisten Line fra Unique som jeg sad sammen med var meget begejstret, da hun havde brugt dem i US, så der er noget at se frem til.

I øvrigt fik jeg lige hilst på Acie, Camilla og Mille og Rikke fra nogle af de andre modeblogs. Det var meget sjovt at se dem live, når man så ofte ser dem på nettet.

Den smukke model Stine, der gik på omgang så man kunne mærke på håret, der selv efter en ordentlig tur med hårlakken stadig var blødt og lækkert.

Og så var man lige så heldig at få en fantastisk goodiebag, fyldt med hårprodukter OG et fladjern, hvilket er super da mit nuværende nok synger på sidste vers. Tusind tak til TreSemmé!!

This entry was posted in Beauty, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Nyt spændende hårprodukt

  1. Tina says:

    Det er altså spændende at kunne læse om og se alt det vi andre ikke har adgang til.
    Glæder mig til de nye hårprodukter kommer til Danmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>