Nattens shopping

ebay

På et tidspunkt i nat, hvor jeg burde have ligget og sovet, sad jeg i stedet foran skærmen, og bød på denne kjole på Ebay, som jeg vandt. Jeg er spændt på at se den i virkeligheden, om den er meget damet eller hvordan, men med det rette tilbehør tror jeg den kan blive cool. Der findes masser af lignende kjoler på Ebay, hvis man søger på Sequin Dress eller Beaded Dress.

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Nattens shopping

 1. camilla says:

  Et tip brug en auction sniper så er du fri for at sidde oppe den halve nat.

  • admin says:

   Ja det var en god ide, har godt hørt der var noget der hed det, men har ikke fået mig taget sammen til at finde ud af hvordan det fungerer…

 2. Sara says:

  Det er en rigtig flot kjole..den ville jeg gerne se i virkeligheden. Må vist tjekke Ebay ud ;-)

 3. camilla says:

  Det er rigtig nemt. Bare søg på google og der kommer flere sider frem der tilbyder den service. Nogle er gratis og hos nogle koster det et lille gebyr. Jeg bruger dem meget, og det er så smart fordi de fleste amerikanske auktioner slutter om aftenen amerikansk tid og det vil så side om natten dansk tid.

 4. Anne says:

  Nej hvor er den fed! Kan ikke se om der er skulderpuder i, men ellers ville det helt sikkert også være fedt til tilføje!

  • admin says:

   Jeg skal helt sikkert prøve det næste gang så, for ja det slutter altid kl. 03 eller lign.
   Anne: Det ved jeg heller ikke endnu om der er, men det ser lidt sådan ud, det syntes jeg også ville være godt til den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>