More Resort

Så er der blevet vist flere resort kollektioner, og her er et udpluk af favoritterne derfra.

Yves Saint Laurent

YSL

Jeg syntes Stefano Pilati har lavet en flot kollektion for Yves Saint Laurent, meget elegant og meget YSL. Kunne godt se mig selv i den første kjole til en stor fest… 

Phillip Lim

Phillip

 

En af mine yndlingsdesignere er klart Phillip Lim, og syntes han leverer varen hver gang. Der er mange dele fra denne kollektion jeg gerne vil eje og kan godt lide han har mikset det feminine lidt op med noget råt.

Celine

Celine

Phoebe Philo (tidligere Chloe designer) har vist sin første kollektion for Celine. Hvor hendes design for Chloe var meget feminint og piget, er denne kollektion mere voksen og sofistikeret, men man kan godt se det er hendes design, de to korte jakker godt kunne være set hos Chloe også. Og farvepaletten er også stadig i hendes gode nude, sort, marineblå og grønne farver.

Christopher Kane

ChristopherHans første resort kollektion, hvor hans søgte inspiration i noget fra naturen, men eftersom han var træt af blomster blev det atomprøvesprængninger, med paddehatteskyen som motiv. Lidt dramatisk at gå rundt med måske, men farverne er ret flotte og på catwalken virker det. Han har iøvrigt designet en kollektion for Topshop der kommer til September.

%nbsp;

Photo: Style.com (klik på billederne for større udgave)

 

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.