Matte about you

Det lader til at blive en stor tendens med matte neglelakker, har set at OPI kommer med forskellige farver alle i mat, som Trine også skrev om. Men nu har jeg set at Essie kommer med en overlak, der gør alle ens neglelakker matte, se det var jo smart, så er det kun nødvendigt at købe en ny!

This entry was posted in Beauty, Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Matte about you

 1. Stumtjeneren says:

  Wow, hvor smart! Så behøver man jo slet ikke investere i nye, men kan få alle ens yndlingslakker i mat også.. nice! Jeg har aldrig forsøgt mig med essie – kan de købes herhjemme eller skal man på nettet for at få fat i den?

  /Clara

  • admin says:

   Man kan bl.a. få Essie hos Birger Christensen i Kbh. og vist nok hos FF2 i Århus og på den danske side Nelly.com. Ellers har jeg tit købt på Ebay – hvilket er meget billigt.

 2. Sara says:

  Man kan også købe Essie hos AmazingSpace i Fortunstræde 1, Kbh., men som du skriver er Ebay et rigtig godt sted at købe dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>