Lagersalg eller ej

I dag var jeg lige et smut forbi Acne’s lagersalg hos Hay House, men syntes ikke rigtig der var noget spændende… Altså der var masser af jeans, men det orker jeg aldrig at prøve til lagersalg. Men nu havde jeg lige regnet med at komme hjem med noget billigt tøj, så snusede lige lidt rundt og endte med at købe disse to ting, som jeg kan mærke jeg bliver rigtig glad for. Den nude vest er fra H&M og de mørkeblå jeggings (som det så smart hedder) er fra Veromoda, de er helt bløde og elastiske, men ligner almindelig jeans, så dem kommer jeg vist til at bo i. 

hm

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lagersalg eller ej

 1. Hej Maria,

  Tak for en super god blog!

  Jeg har linket til din blog på Trendoutlets fanside på Facebook:
  http://www.facebook.com/Trendoutlet under “billeder”

  http://www.facebook.com/album.php?aid=82422&id=16605394910&saved#/photo.php?pid=1858437&id=16605394910&ref=mf

  De bedste hilsner

  Sanne Fabiola/Trendoutlet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>