Hvad mon der er så interessant??

fotografAt det kræver zoom linse og et stort spejl…? (nej det er ikke skoene) Jeg har tilbragt hele formiddagen sammen med en fotograf og en stylist, da jeg skal være med i et blad… omkring et mærke jeg godt kan lide… så kan jeg vist ikke sige mere..hehe… Rigtig irriterende, jeg ved det godt, men skal nok fortælle om det når det kommer.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Hvad mon der er så interessant??

  1. Stålbal says:

    Det ser spændende ud… det må være noget meget småt for kan ikke se noget på bordet…

  2. admin says:

    Ja det er ganske rigtig småt, men jeg skal nok vise det når jeg må…. :-)

  3. Pingback: STYLE INTUITION » Blog Archive » Chanel fan -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>