Hot Gossip

imagesRygterne løber hurtigt i modeverdenen. Og når det drejer sig om Chanel OG Karl Lagerfeld går det endnu hurtigere. Så med al forbehold for at det kun er et rygte, vil jeg alligevel dele det nyeste sladder med jer.

Og rygtet siger at Karl Lagerfeld har besluttet ikke at forlænge hans kontrakt hos Chanel, at han måske går på pension, og at Albert Elbaz der er designer hos Lanvin så skal overtage posten hos Chanel, og så skal Olivier Theyskens der lige er brudt med Nina Ricci designe for Lanvin.

Hold da op, man bliver helt rundtosset af at følge med, men spændende det er det. Så kan kun forestille mig hvordan der bliver hvisket og tisket på alskens moderedaktioner verdenen over. Som nævnt er det rygter og jeg vender tilbage når der kommer nyt i sagen!

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>