Hello Stella, welcome home

I dag startede jeg dagen med en kaffe med en veninde og så smuttede vi lige på udsalg i Rue Verte, fordi HUN skulle købe noget, men så var det jo den her fine Stella McCartney top hang helt alene og kaldte på mig og var lige den rigtige størrelse og helt perfekt pudderfarvet og bla bla bla. så den kom altså med hjem til mig.

Ellers har jeg tilbragt eftermiddagen hos Friis & Co. der havde inviteret til blogger tour, på deres hovedkontor. Det var spændende at se og høre om, så der kommer et særskilt indlæg derom. Men der blev kigget, fotograferet, prøvet og drukket dejlige kolde Sommersby med bloggerne Acie, Maria, Kia, MereteCamilleKatrine.

StellaDen ny Stella McCartney top, Sass & Bide jeans, Stærk blazer, Jeffrey Campbell wedges, kæder fra Ebay samt hjemmekreeret og stor ring købt i NY.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Hello Stella, welcome home

 1. Camilla says:

  wow den er super flot den top!
  er det halskæden der er hjemmekreeret, eller hvor er den købt ? :)

  • admin says:

   Tak, ja den måtte med hjem :) Halskæden med fjeren er fra Ebay og den anden er lavet af en kort kæde og 2 stykker ruskindssnor.

 2. Anne says:

  Vil bare fortælle, at du har den bedste og mest inspirerende danske blog overhovedet!

  • admin says:

   Tusind tak Anne, din kommentar gør mig virkelig glad, jeg ligger jo mange timer i den, så det er dejligt at vide nogen syntes om det man laver.

 3. Karen says:

  Hold da op den er fed den top! Bliver simpelthen nødt til at gå på jagt efter den nu..var der flere tilbage? :)

 4. Charlotte says:

  Hej hej,

  Kan det passe du har arbejdet som stylist i en kort periode? For jeg tror vi har arbejdet sammen. Hvor jeg var model, og Henrik Adamsen skød billederne:) Det er mange mange år siden. Ved slet ikke om du kan huske det? Mit navn er Charlotte Anderberg, og jeg arbejder hos Scoop Models.

  Jeg synes det er en rigtig fin blog du har dig. Og jeg ville høre dig ad ang. dine seje Jeffrey Campbell wedges. – hvordan er de i størrelsen. Jeg overvejer stærkt at købe dem over nettet, da de jo ingenting koster og er såå fine!! jeg bruger normalt 38, så tror du jeg kan bestille en 38??

  Hvor har du egentlig købt dine henne? Måske du kan anbefale den hjemmeside?

  På forhånd tak :)

  Mvh.

  • admin says:

   Hej Charlotte, jo det er helt rigtigt! For at det ikke skal være løgn, ligger du her på siden.. :-) Jeg har købt dem hos http://www.needsupply.com, det fungerede fint (altså de blev taget i tolden, men det er jo ikke deres skyld) jeg er normalt mellem 36 og 37, men tog 36 da de skrev de var store, og det er de også, kunne ikke have brugt 37. Hvis du vælger at købe dem der, så meld dig til siden først, så plejer man at få en rabatkode, så du har den til købet.

 5. Charlotte says:

  haha… hold kæft jeg ligner en baby i ansigtet på det første billede ;) Arbejder du stadig som stylist??

  Ihh tak din hjælp. Det var faktisk også needsupply.com jeg havde været inde og kigge på skoene. Tror jeg bør bestille en 37 så?? Jeg bruger 38 i stort set alle sko ellers, men hvis de er store er det jo ikke særlig fedt…

  What do you think :) ?? Og ja jeg havde også tænkt mig at melde mig til siden..:)

  Mvh.

  • admin says:

   Jeg har boet i NY i 2 år, hvor jeg arbejdede lidt som stylist, men det endte med at blive mere som show koordinator. Og herhjemme har jeg mest arbejdet med PR (stadig i modebranchen) Du er stadig model ik? Mht. skoene, så kunne jeg næsten have haft dem et halvt nummer mindre endnu, men hvis du altid er 38…hmm.. det er svært at sige. Der er jo snørren som kan løsnes/strammes afhængigt af hvad du tager…

 6. Charlotte says:

  Tak for svar. Jeg tror lige jeg vil overveje det lidt. Og hvis jeg så bestiller dem, tror jeg det bliver en 37, for jeg har meget smalle fødder oveni. Så det er nok mest sikkert.

  Ja jeg arbejder stadig som model, og det går rigtig godt. Sidenløbende med det prøver jeg at få en karriere op og stå som skuespiller, hmm men det er ikke helt let. Jeg har haft søgt ind på teaterskolerne for første gang i januar:) og søger igen og igen, indtil jeg kommer ind :) Det er svært, der er mange om buddet. Og de tager jo kun 6 ind på hver skole om året.

  Lyder spændende med NY, der overvejer jeg også at tage til et halvt år, for at tage noget skuespillerteknik kursus, og samtidig prøve at arbejde som model, men jeg er liiiidt nervøs mht. til krisen lige pt. og jeg arbejder godt i DK lige nu, så jeg tror jeg venter et års tid. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>