Havefest

Ih hvor gik den weekend bare stærkt, med eksamenslæsning, kæmpe familie havefest og en hel dags eksamenslæsning igen i dag. Så med mindre I vil høre om optimering, investeringer og ligninger, så tror jeg bare jeg smider fotoet af mit tøj fra festen på.

ASOS lædervest, St. Tropez cardigan, Missoni kjole og Tom Ford solbriller.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Havefest

 1. Marie says:

  Hvor ser du bare smuk og tjekket ud! Synes altid jeg virker lidt bikeragtig og skynder mig at tage min lædervest af igen, når jeg prøver den på, men du har hermed inspireret mig til et mere feminint antræk – for super ser det ud på dig.

  • admin says:

   Ej mange tak for sådan en dejlig kommentar. Jeg har selv haft det lidt på samme måde, også fordi jeg er mørkhåret, så følte jeg så meget rå ud med sort læder. Men det kan være ret godt at mikse med fandt jeg ud af. Tak igen :-)

 2. Monika says:

  Jeg må bare skrive du ser vildt godt ud i det outfit…god inspiration til os andre der ikke kan finde ud af at sætte det sammen på den måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>