Get a room

Billede 4

Jeg er stor fan af Missoni, elsker deres zigzag striber, som nogle syntes er lidt for retro, men de tiltaler altså mig – jeg har også noget med farver, jeg har brug for lidt farve eksplosioner en gang imellem! Så stor var min glæde da jeg opdagede at der findes Missoni hoteller rundt omkring i verdenen (ikke at jeg lige har sommerferie planer der involverer Edinbourg, Kuwait eller Brussell) men det er hoteller jeg rigtig godt kunne tænke mig at se. Deres hjemmeside er også ret fin, her kan man få lidt inspiration til farve sammensætninger i hjemmet.

Missoni_hotel

Nu vi er ved Missoni, blev det offentliggjort ved deres herreshow i Milano i lørdags, at de har lavet et samarbejde med Converse og derfor kommer der til næste forår en Premium Chuck Hi Missoni udgave, med det genkendelige zig-zag mønster. Den er jeg helt klar på skal være min næste Converse – selvom det måske er lige tidligt nok at tænke på endnu.

converse-missoni-ss2010-sneakers

Der også et andet rygte der siger at de måske skal samarbejde med H&M – og det syntes jeg selvfølgelig også lyder rigtig godt, men det må vi jo afvente og se.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Get a room

  1. Betina says:

    Faktisk mener jeg også at det københavnske hotel Avenue har Missoni på deres værelser. Så du behøver ikke at rejse helt så langt væk igen :)

    //betina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>