Er perler de nye nitter??

Efter at have nærstuderet designernes kollektioner til den kommende efterårssæson lagde jeg mærke til, at utrolig mange af dem har brugt perler i en eller anden form. På tøjer som mønster eller blot på kanten, syet ind under andet stof, på strømper, sko og accessories. Så gad vide om vi om et halvt år sidder og syr perler på alt vores tøj, på samme måde som vi nok er mange der har haft gang i nitterne? Perler giver et lidt finere udtryk, men jeg syntes stadig godt det kan se råt ud.

perler

Perlekjoler hos Sinha-Stanic, rød og sort kjole fra Emilio de la Morena (designeren bag Gossip Girl Leighton Meester’s meget omtalte halv transparente sorte kjole), kæder fra Phillip Lim, stiletter fra Chanel.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Er perler de nye nitter??

  1. Lawrence Bishop says:

    Love pearls!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>