Eksamensdagen!!

“Eksamen er den flittige studerendes fest….” udtalt af min kæreste med sarkastisk stemme. Det har jeg måtte høre på hele den forgående uge, hvor jeg har siddet begravet i bøger. Men må give ham ret, for i dag var jeg oppe til den sidste mundtlige eksamen før sommerferien og fik en dejlig karakter, og det ER en fest! Så nu har jeg fået første år af min HD i hus! Da jeg kom hjem ventede der skønne blomster fra mine forældre og min kæreste der har hjulpet mig rigtig meget med forberedelsen.

Grå ruskindsjakke fra Morphine Generation, sort t-shirt fra COS, denim gamacher fra Veromoda, sko fra Jeffrey Campbell, Botkier taske, Tom Ford solbriller og vintage + Ebay kæde.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Eksamensdagen!!

 1. Mie Funder says:

  STORT TILLYKKE.
  Jeg har også selv lige fået sommerferie, med en fantastisk afslutning på eksamenerne – så jeg kender følelsen af frihed og lettelse!
  Super fed COS bluse (:

 2. Pingback: Tusind tak til min mor!! | STYLE INTUITION

 3. Anne says:

  Beklager mit “comment” på en af dine ældre indlæg… men, har ved en fejl først NU opdaget din blog, så læser liiiiige nogle måneder tilbage ;)

  Mit spørgsmål er såmænd bare, hvilken HD linje du læser… hvis det er noget du vil offentliggøre? Egen interesse, da jeg selv leger med tanken om at state på HD om nogle år.

  Super fed blog iøvrigt. Elsker din stil, samt den gode variation af temaer på siden.

  mvh
  Anne

  • admin says:

   Hej Anne, det er da bare dejligt med kommentarer! Velkommen til bloggen og tak for de rosende ord. Jeg læser HD 1 del, som varer 2 år, og har taget det første år nu. 1 delen er fælles for alle liner, og først på 2 del. (ligeledes 2 år) vælges der retning. Og der skal jeg læse den der er marketing rettet. Det er et godt, men også lidt hårdt studie :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>