Date night

date

Som tidligere nævnt, har jeg fået en svær eksamen i hus (derfor det lalleglade smil…) så var på date og fejre det i går aftes, og det var selvfølgelig med min boyf! Vi var til et hyggeligt arrangement på The Lot, men skulle begge tidligt op i dag, så helt sent blev det ikke.

 

Men jeg har nu stadig en mundtlig eksamen tilbage, som jeg sidder og læser til, mens jeg om natten vågner med mareridt om hvordan jeg ikke får sagt et ord og derfor dumper….arghhh jeg glæder mig til den er ovre. Men det er også grunden til jeg er lidt sløv til at poste nyt.

 

Vintage Donna Karen bluse, grøn American Apparel nederdel, Chanel taske, 2 x vintage bælte og Jeffrey Campbell wedges.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>