Burberry’s nye kampagne

emma-watson-burberry-ad-campaign-1

emma-watson-burberry-ad-campaign-2Her er at par foto fra Burberry’s nye fall/winter kampagne, der har Emma Watson som model og er fotograferet af Mario Testino.

Som det meste af det Burberry og Christopher Bailey har fortaget sig over de sidste fem år, er balancen mellem unge trendy modeller og et old-world heritage brand helt perfekt. Jeg har nu aldrig selv anskaffet mig en af deres klassiske trench coats, men min mor har en så det kunne jo være jeg måtte låne den, hvis jeg føler for det…

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>