Body Jewellery

Jeg er vild med disse smykker fra Litter, der består af to søstre i San Francisco, der laver accessories og tøj. Det meste bliver lavet af vintage smykker, kæder osv. som de bringer til nyt liv, ved at sætte det sammen på nye måder. De har lavet et skulder smykke, der er blevet enormt populært, som man kan have uden på tøjet eller på den bare arm, men kunne ikke lige finde foto af dette, derudover er der masser af bodychains, fine hår-og pande kæder, ringe osv. Her kan helt klart hentes inspiration til nye måder at bruge sine gamle smykker eller DIY emner.

littersf


This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>