Aktiv dag

bikini

I dag har jeg spillet tennis med min boyf og nogle venner, været ude ved vandet hvor de stod på jetski og ved standen og slikke sol og bade.

I den forbindelse havde jeg en ret morsom oplevelse, der var lige til et afsnit af Klovn… Jeg går i vandet og skal lige til at dukke under, men mærker så to kolde hænder der bagfra tager på min mave og vender mig om hvor der står en lille mongol pige, der så begynder at oversprøjte mig med (det ret kolde!) vand og jeg bevæger mig lidt væk, så sniger hun sig ind på mig igen og prøver pludselig at trække mine bikini trusser af!! Hjælp!! Jeg slap dog væk uden at flashe det hele og vi var ved at dø af grin!

 

Bikini købt i USA, strandtaske ligeledes købt i USA, solbriller fra Dior

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Aktiv dag

  1. Allan says:

    gud gud gud… spiller du tennis? vil vildt gerne starte igen, spille det rigtig meget da jeg var ung!!

    og ps. mongoler er bare sjove, mind mig om jeg skal fortælle dig en sjov historie en dag…

    • admin says:

      Ja jeg spiller lidt tennis, men er ikke særlig god, så kæresten er lidt træt af det..haha. Glæder mig til at høre historien! Jeg var ved at omkomme af grin, man kan jo ikke blive sur, selvom det var lidt frækt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>