What to Wear: Party Dresses

Har ikke prøvet at shoppe hos Nelly.com endnu, men efter at være blevet bombarderert med reklamer i tv, måtte jeg se hvad de havde at byde på. Og det så ud til, at kunne gå hen og blive en af de sider, hvor jeg kommer til at tilbringe en del tid! Her var mange fine ting, i forskellige stilarter og prisklasser. Jeg fandt tre forskellige festkjoler, som selvfølgelig kan bruges som de er, men også kan styles med lidt lækkert tilbehør:

Kjole med tofarvede frynser fra Rare hos Nelly.com til 249,- kr. Tilsæt stramme sorte jeans eller gamacher til kjolen for at gøre den lidt mere cool (og da den er meget kort), et par rå sko, som disse sorte wedges fra Jeffrey Campbell, en sort Trilby hat og evt. en lille læderjakke. (Her fra Gary Graham hos LaGarconne)

Corsage kjole fra Rare hos Nelly.com til 443,- kr. Ton den lidt ned med en løs denim skjorte, med opsmøgede ærmer, og vikl en masse kæder/perler om halsen, for den helt rigtige 80′er og Madonna stemning. Fremhæv evt. en af farverne i overdelen med et par stiletter der matcher, som her fra Steve Madden, og brug en sort clutch til.

Mønstret kjole fra Orion hos Nelly.com til 449,- kr. For at gøre kjolen lidt mindre sød og piget, sættes en lys boyfriend til, der sammen med solbrillerne, tilfører lidt maskulinitet til sættet. Sæt et råt bælte i taljen på kjolen og et par flade støvler. (Her fra Forever21)

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to What to Wear: Party Dresses

  1. Linn says:

    Nice outfits! jag gillar dem!

  2. Ann says:

    Åh jeg vil gerne have corsage kjolen i midten! den vil være perfekt til fest :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>