Uniqlo scorer Agyness Deyn

Uniqlo, som er en Tokyo baseret high-street kæde, men som man kan stifte bekendtskab med bl.a i London, har nu scoret den hippe model Agyness Deyn, som deres ansigt på mærkets high summer kampagne. Her vil hun sammen med Halle Berry’s ret så pæne kæreste, Gabriel Aubry, kunne ses i reklamen i udvalgte magasiner og de vil desuden pryde London’s undergrund stationer indtil den 28 Juni.

Presse ansvarlig Amy Howarth udtaler: “Agyness afspejler en frisk, ungdommelig og pulserende side af livet, som var perfekt til kampagnen.”

Kæden der tidligere på året hyrede Jill Sander til at designe for dem, laver nogle ret fine ting. De har mange gode basic varer i alle farver, og så laver de lækre cashmere strik til en meget overkommelig pris. De har desuden tidligere haft Alexander Wang til at designe en kollektion for dem, så man må sige de forstår at få fingre i de rette personer.

Jeg syntes det er på tide, de også åbner en butik i Danmark, så vi kan få glæde af deres tøj, indtil det sker kan kan man se deres butikker i London, New York og Paris og ellers kan man finde mange af tingene på Ebay.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>