Trines støvler

trines-stc3b8vler1Kender I det, når man ser noget rigtig fint på ens veninder, og spørger hvor det er fra, så er det altid “bare en eller anden gammel ting, jeg havde hjemme i skabet.” Og man bliver helt misundelig fordi man ikke kan få fat i det mere. Det er selvfølgelig rart det er sådan, for så er der håb om at andre måske har det på samme måde, at de også syntes ens gamle sager er spændende. Sådan havde jeg det ihvertfald da jeg så Trines ruskindsstøvler (en af pigerne ved PRD), men det var “bare nogle gamle Friis & Co støvler”, men jeg syntes de var så fine, at I alle skulle se dem. Øv øv at man ikke kan købe dem længere.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>