Tribal jewellery

Det er nok ikke noge hemmelighed at mange bloggere har kastet deres kærlighed på tribal inspirerede halskæder bl.a. fra H&M. Så jeg har længe kigget efter nogle nye smykker, og er nu faldet for disse armbånd som bloggerne fra Bleach Black har fundet på en side der hedder Tribalsouk. De koster 65$ for 2 styk. De har også andre smykker, såsom denne halskæde til 23$ der kunne være fin, men ville nok forlænge den lidt, så den ikke sidder helt oppe i halsen.

 

 

 

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>