Strømper med pynt


Nu er strømperne lige smidt, men her et kig på efterårets trend, som er perler, palietter og andet pynt på strømperne. Det kan helt sikkert DIY’es, men kunne godt blive lidt tidskrævende, så måske det er godt at gå i gang snart. Strømperne sås hos bl.a MiuMiu, Doo.ri og Zac Posen. Her er både brugt netstrømper, uldne og blondestrømper, så det er bare at finde et par og så en tur til fx. Panduro Hobby og anskaffe hvad du lyster af perler og palietter, og så igang. Husk at strømpen skal kunne strækkes, når du tager den på. Så der må ikke syes stramt, brug evt. en elastisk tråd.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>