Rumi’s styleguide

Mange blog fans kender den San Diego-baserede blogger Rumi Neely bag Fashion Toast, der med hendes flair for high-low styling og gadefotografier, er blevet en stor inspirationskilde for mange og dagligt bliver fulgt af læsere fra hele verden. Endda også af Esteban Cortazar fra Emanuel Ungaro, som inviterede hende til at sidde på første række til hans Fall ’09 modeshow. Nu er hun aktuel som styleekspert hos Revolve Clothing – en af mine yndlings netbutikker, hvor hun har udvalgt 12 looks hun selv viser frem.


Foto: Revolve Clothing

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>