Modetegninger

Okay jeg ved ikke hvad der sker for mig i dag, nu sidder jeg og kigger på tegninger af sko, der kommer til sommer næste år! Jeg har altid været vild med at se på designernes modetegninger, hvordan de med få streger kan udtrykke deres stil. Jeg lover, jeg nok skal bringe noget fra denne sæson i morgen… har vist bare generelt haft en lidt underlig dag i dag.

Sketches fra DKNY, Rupert Sanderson, Nicole Brundage, Giuseppe Zanotti, Dsquared og Barbara Bui

Photo: Courtesy photo

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>