Månedens designer: Rodarte

Alle fashionistas er for længst faldet for Kate og Laura Mulleavy’s edgy design, med trævlet og “ufærdig” strik, asymetriske kjoler, mesh stof og cut-out leggings. 

Nu har de fået en ny udfordring, de skal designe en bryllupskjole til filmproducenten Miranda July, og hvis den bliver i nærheden af at være så ekstraordinær som deres runway pieces, så bliver den helt sikkert noget særligt! 

Personligt er jeg helt vild med deres leggings og strik, ville gerne tilføje en cardigan fra dem til min garderobe. Jeg har nok ikke tålmodighed til selv at gå i gang med noget der ligner, så må lede videre efter noget der minder om, har haft kig på noget strik på Ebay og så hos Cos at de havde en langærmet sort “hul”bluse man måske kunne lave noget med.

 

This entry was posted in Fashion and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>