Kommende efterårs shopping

Som tidligere nævnt, var jeg oppe ved pr bureauet PRD i går. Her fik jeg mulighed for at se på de kommende varer fra IC Company’s mærker. Og har valgt nogle favoritter ud, som jeg godt kunne finde på at købe til efteråret. Jeg syntes bl.a. de laver nogle rigtig lækre lædervarer, til en meget overkommelig pris.

Lyse beige læderbukser fra Inwear, Taupe paillet jakke fra Inwear, Grå støvler fra Inwear (som jeg er helt pjattet med), dejlig bløde taupe strikbukser fra Soaked, Taupe strik fra Soaked, Skindjakker i sort og creme fra Part Two.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>