Kate Moss går op i sømmene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måske var det en canape eller to for meget, eller den vilde dans på bordene, men uanset hvad, så forlod Kate Moss fødselsdagsfesten (for hendes ven Fran Cutler) rød i hovedet, efter at hendes super stramme Balmain kjole sprækkede i siden. Om det siger noget om kvaliteteten på en kjole der koster et fem-cifret beløb eller om Kate’s vilde opførsel, det kan man jo gætte på. Ihvertfald er det en fantastisk kjole, som mange fashionistas helt sikkert sukker efter, sprække eller ej, og jeg syr den gerne sammen for Kate, hvis jeg kan få lov at låne den!

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>