Karen Walker Sunglasses – nu med hugtænder

Designeren Karen Walker’s nye vampyr inspirerede kampagne er ret cool. idéen er, at selv de mest sol forskrækkede nu kan gå ude ved højlys dag, og være beskyttede mod solens stråler med hendes solbriller. Og hvad bedre til at illustrere dette, end modeller med hugtænder. Jeg er stor fan af de runde solbriller på billede 2. Syntes iøvrigt, at billede 4 minder mig om en vis kendis, der i øjeblikket også reklamerer for solbriller… ved ikke om det bare er mig der har fået solstik eller….

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>