Illuminati

I går aftes var min boyf og jeg endelig inde og se Engle & Dæmoner og spise en kæmpe pose slik og popcorn! Så hvis jeg ser træt og overmæt ud, er det derfor, samt at klokken nærmede sig 01 da billedet blev taget. Hele dagen i dag har min boyf rendt rundt og ledt efter hemmelige illuminati spor…tsk tsk…mænd altså…

 

Hvid t-shirt fra H&M, Ny sort lædervest fra ASOS, jeans fra Acne og halskæde fra jeg var barn, som jeg har fundet frem igen fra gemmerne.


This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>