Hvor er de smukke…

…Disse stiletter fra Nicholas Kirkwood hos Paris Texas, farven, faconen, hælen… jeg er vild med alt ved dem, måske med undtagelse af prisen som er ret pebret.

Men man har jo lov at drømme, selvom det i øjeblikket er ekstra dumt af mig, da jeg sidder med en tå der blev opereret for en uge siden og udsigten til ikke at kunne gå i høje hæle de næste par måneder! Av og suk!

Det er i øvrigt også grunden til at der på det seneste ikke har været nogen outfit posts. For det første har jeg haft stor forbinding om foden – lidt svært at style flot (dog brugte nogle af de fine kunder i min tid hos Birger Christensen, det trick at tage en gucci skopose udenpå, så det trods alt var en mærkeforbinding!!!) og for det andet har jeg ikke kunne gå udenfor en dør, så har ikke helt været inspireret til andet end sofatøj.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Hvor er de smukke…

  1. Pingback: Øv øv øv | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>